29 Haziran 2012 Cuma

Burger King Bayiliği Almak Burger King Bayilik Koşulları

1954 yılında James Mc Lamore ve David Edgerton tarafından Amerika Birleşik Devletleri – Miami’de kurulan ve dünyanın en büyük fast food zincirlerinden biri olan Burger King, en büyük özelliği “Alevde Izgara” konsepti ve bu konseptin en popüler burgeri Whopper ilk kez 1957 yılında satışa sunmuştur.

Türkiye’deki faaliyetlerine ise 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş. bünyesine katılmasıyla başlayan Burger King, kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmuştur. Türkiye'de de hızlı servis sektörünün lider kuruluşlarından biri olan Burger King, bugün 450 restoran ile lezzet düşkünlerine hizmet vermektedir.

Dünya genelinde 78 ülkede 12.400 restoranı ile hizmet veren Burger King rakiplerinden yüksek kalite standartlarına, temizliğe, çevre uyumuna ve lezzete verdiği önemle ayrılmaktadır.

TAB Gıda bünyesindeki Burger King; Afrika, Avrupa ve Orta Doğu Bölgesi’nde “En Hızlı Büyüyen Ülke” , 1.500 Burger King Franchisee arasında “En Hızlı Gelişim” ödüllerine layık görülürken, gizli müşteri araştırmalarında da “Serviste Mükemmellik” ödüllerinin sahibi olmuştur. Sayısız ödüller alan Burger King, Mediacat ve Ipsos KMG araştırması sonuçlarına göre Fast-Food kategorisinde “2011 Türkiye’nin Lovemark’ı” ve “Türkiye’nin En Samimi Markası” seçilmiştir.

2011 yılında “Monopoly Çılgınlığı Burger King’de” kampanyası ile İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde (İPZ) “En İyi Mobil Pazarlama Kampanyası” , Digital Age Yaratıcılık Ödüllerinde “En Yaratıcı Mobil Kampanyalar” ve Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) Ödülleri’nde üçüncülüködüllerini almıştır. Burger King Türkiye, Taksim ve Beyoğlu restoranları ile Beyaz Zambak ödülüne de layık görülmüştür.

Kurulduğu günden bu yana, dünya çapında uyguladığı yüksek kalite ve hijyen standardına, çevre uyumlu ve doğaya saygılı üretime, zengin lezzetli ürün çeşidini geliştirmeye ve sürekli eğitime verdiği önem, Burger King'in bugünkü başarısındaki en önemli rolü oynamaktadır.

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Burger King ® ‘in Türkiye'de Master Franchise olarak tüm lisans haklarına sahiptir. Restoranların işletmeciliği için verilen lisans (franchise) süresi 20 yıldır. Verilen lisans sayesinde Lisans Alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.
Franchise Adaylarında Aranan Özellikler:
Girişimci bir ruha ve başarma hırsına sahip olmak
Başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi
Yatırımın gerektirdiği finansal kaynaklara sahip olabilmek
Eğitim:
Seçilen işletmeci adayı, Tab Gıda tarafından verilen eğitim programına katılarak işletmeci olabilme hakkını kazanır. Lisans Alanın kendisi işletmeci olabildiği gibi restoranın yönetimini tayin edeceği bir işletmeci ile de yürütebilir.
Destek Hizmetleri:
İşletmecilerimize, restoranın açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren pazarlama, reklam, satın alma ve lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi yoğun destek hizmetleri verilmektedir.
Yatırım Şartları:
Yatırım maliyeti; restoranın yerine, tipine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte 700.000 USD+ KDV ‘den başlamaktadır.
Yer Seçimi:
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgeler, alışveriş merkezleri, sinema, okul, dershane yakınları, fast food işletmeciliğine uygun ana arterler restoran açılacak mekanda aranan özellikler arasındadır.
Restoran açılacak lokasyon Tab Gıda yetkilileri tarafından onaylanır ve kiralanır.
Fiziksel Özellikler:
İş yeri giriş katında olmalıdır. Giriş katı minimum 120 m2, toplam kapalı alanı ise minimum 300 m2 olmalıdır. Ön cephe genişliği; minimum 6.5 m, her kat için tavan yüksekliği minimum 2.90 m olmalıdır. Food Courtlarda yer alan restoranlarımızın için depolar dahil 120 m2 alan yeterli olacaktır.
Sorularınız:
Detaylı bilgi için (0212) 310 66 00 numaralı telefondan Franchise Departmanını arayabilirsiniz.
Burger King® Franchising sistemine göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Burger King Bayiliği Almak İçin :



Başvuru Formu : 
http://www.burgerking.com.tr/hakkimizda/franchising/franchising-on-basvuru-formu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets