30 Temmuz 2013 Salı

Aygaz Bayiliği Açmak ve Aygaz Bayisi Olmak


Eğer sizde bir Aygaz Bayiliği Açmak ve bir Aygaz Bayisi Olmak istiyorsanız. Aygaz Bayilik Koşulları ve Bayilik Şartları gibi bilgileri merak ediyorsanız. Doğru adrestesiniz. Yazımızı okumaya devam edin...

Şirket Faaliyet Alanı

1961 yılında kurulan Aygaz, Koç Topluluğu’nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketidir. Bugün Aygaz, LPG’nin üretimi, temini, stoklanması, dolumu ve LPG’li cihaz ve ürünlerin üretimi ile satışını kapsayan tüm süreçleri gerçekleştiren tek LPG şirketidir. Koç Topluluğu’ndan aldığı güçle “Tüketiciye En Yakın Şirket” olma hedefini kendine ilke edinen Aygaz, Türkiye’nin 81 ilinde ve 3.800'e yakın tüpgaz bayi ve otogaz istasyonu ile ülkenin her köşesine kesintisiz hizmet götürmektedir. Geniş dağıtım ağı sayesinde her gün 100 binin üzerinde eve girerken 1 milyona yakın araç da Aygaz'ın otogaz ürünü Aygaz Otogaz ile yolculuk yapmaktadır.  

Aygaz Koç Enerji Grubu bünyesindeki akaryakıt ve rafineri dışında kalan enerji şirketlerini de şemsiyesi altında toplamıştır. Türkiye'nin özel sektörde en büyük 10. sanayi şirketi olan Aygaz, LPG sektöründe faaliyet gösteren halka açık ilk ve tek şirkettir.

2013 yılında Mogaz ve Lipetgaz markalarıyla dağıtım yapan Mogaz A.Ş.’nin , Aygaz A.Ş. ile birleşmesi ile Aygaz, pazardaki yerini daha da güçlendirmiştir.



2 yorum:

  1. iyi günler ben bitlis ahlat ilçesinde ipragaz bayısıyım aygaz bayii almak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Ayğaz Bayisi almak istiyorum eski çalışan sivas suşehri

    YanıtlaSil

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets