26 Temmuz 2013 Cuma

Migros Bayiliği Almak Migros Bayisi Olmak




Eğer sizde Migros Bayiliği Almak ve bir Migros Bayisi Olmak istiyorsanız bu yazımızı Migros Bayiliği için okumanızı tavsiye ederiz.

Migros Kalite Yönetim ve Gıda Güvenliği

  • Sektörde ilkleri uygulayan Migros Ticaret A.Ş., müşterilerinin yaşam kalitesini ileriye taşıyacak çağdaş, sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmet sunmayı amaçlamakta ve bu anlayışından da ödün vermemektedir. Kalite ve ürün güvenliği ile ilgili tüm süreçlerinde, risk yönetimi yaparak tehlikelerin en aza indirilmesini ve tüketicinin bilinçlendirilmesini hedeflemektedir.
  • Migros Ticaret A.Ş., Ağustos 2005 tarihinde belgelendirdiği, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemini geliştirerek, her konuda olduğu gibi sektöründe öncülüğünü üstlendiği “Kalite” anlayışında önemli bir adım daha atarken, Kasım 2006 tarihinde, ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belgelendirilmiştir.
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede karşılamanın yanı sıra güvenliğini de en ön planda tutan Migros Ticaret A.Ş., hem ISO 9001:2000 hem de ISO 22000-2005 belgelendirmelerinin kapsamına Tansaş ve Macrocenter mağazalarını da dahil ederek konunun kapsamını genişletmiştir.
2007 Yılında ise Şok mağazalarını hem ISO 9001, hem de ISO 22000 belgelerinin kapsamına dahil etmiştir. Bu gelişme ile Migros T.A.Ş. kaliteyi, Ucuzluk Mağazacılığına da taşımıştır.

Migros Ticaret A.Ş., ürün güvenliğinin sürdürülebilirliğinde Avrupa Birliği’nin RAPEX (Hızlı Alarm Sistemi), izlenebilirlik, şeffaflık, risk analizi, risk değerlendirmesi için veri toplanması, araştırma ve bilimsel işbirliği, analitik destek ve tüketicinin bilgilendirilmesi gibi entegre bir yaklaşımı benimsemiştir.

Migros Ticaret A.Ş., 2009 yılı Haziran ayında ISO 9001-2008 Kalite Yönetim ve ISO 22000-2005 Gıda Güvenliği belgelerini yenilemiştir.
Migros Ticaret A.Ş., 2009 yılı Aralık ayında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan İyi Tarım Uygulamaları Yönetmeliğine uygun olarak meyve sebze üreticilerine İTU grup sertifikası almaya hak kazanmıştır.
----
Migros şuan için bayilik vermemektedir ancak migrosa uygun bir yeriniz var ise kiralaması için migrosa önerebilirsiniz
Başvuru Formu :

4 yorum:

  1. Merhaba 860 metre kare dukkanim var liraya verebilir m

    YanıtlaSil
  2. İskenderun Pınarbaşı CAD deniD apt kiraya vermek istiyorum 05323280490

    YanıtlaSil
  3. Migros un ilk sadece tekel ürünleri satış yeri açmak istiyorum bu da ilimizde mevcut değil bir ilk e adim atmak için migros çok güzel olacağına eminim sizlerin de desteği ile bunu başarmak onur verici olacağına inanıyorum

    YanıtlaSil

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets