26 Temmuz 2013 Cuma

Hayat Su Bayiliği Açmak Hayat Su Bayisi Olmak


Eğer bir Hayat Su Bayiliği açmak ve Hayat Su Bayisi olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Bayilik için gerekli bilgilere bu adresten ulaşabilirsiniz 

Hayat Su

1984 yılında ilk üretimini gerçekleştiren Hayat Su, ambalajlı su sektörünün en köklü firmalarından biridir. Mart 1997’de Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş adını alan Hayat Su, ürün gamını Haziran 1999’da Akmina maden suyu lansmanı ile genişletmiştir. Nisan 2000’de damacana pazarına girmiş ve 2003 yılında Şaşal’ı ve Akmina Meyveli’yi marka portföyüne katmıştır. 2010 yılında Disney karakterli çocuklara özel ilk su ambalajıyla Hayat Kids tüketicilere sunulmuş, son olarak 2011 yılında da Türkiye’nin ilk ve tek özel korumalı ambalaja sahip bebek ürünü Hayat Baby lansmanını yaparak sektörün inovasyonda lider markası olmuştur.
Hayat Su tüm bu ürün gamını Türk tüketicisine sunarken, en üstün kalitede, ultra-hijyenik, sağlıklı ve lezzetli olması prensipleriyle üretmek için, üretim ve tedarik zincirinde uluslararası standartlarda teknolojik yatırımlar yapmıştır. Yerli üretime odaklanarak, tedarik stratejisini bu zemin üzerine kurmuş olan Hayat Su, toplam 3 fabrikası ile Türkiye’deki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.





Hayat Su bayisi olmak istiyorsanız yapanız gereken tek şey aşağıdaki adresten bayilik formunu doldurmanızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets