29 Haziran 2012 Cuma

Üç El Ayakkabı Bayilikği Almak


 1983 Yılında üç ortak tarafından kurulan şirketimiz, “Önce Kalite” düşüncesi ile kısa sürede önemli başarılar elde etmiştir. 1988 Yılında Limited Şirket halini alan ortaklık, yeni fabrika binasına taşınmış ve ilk ihracatını da Almanya ya gerçekleştirmiştir.

             O tarihten bu yana sürekli gelişen, markalaşan, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan politikasıyla birlikte yurtiçi bayi ağını geliştiren firmamız, yurtdışı pazarlarda da söz sahibi olmaya başlamıştır.

            Yeniliğe ve gelişmeye açık olan firmamız, Türkiye’ de TSE ve Toplam Kalite Belgelerine sahip olan, sektörde ilk firmalardandır. Ayrıca firmamız 2000 yılında İspanya da verilen Dünya Kalite Ödülüne layık görülmüştür. 2006 Yılında Ülkemizden Çin’ e ayakkabı ihraç etme başarısını göstermiş ilk firmadır.

            Bugün, Dr.Flexer, WINCHESTER, CAPITOL ve WALK markalarımızla yurtiçinde 200 bayi ve mağazalar zincirine hizmet sunulmaktadır. Ayrıca İsrail başta olmak üzere Almanya, Yunanistan, İngiltere, Dubai, Kuveyt, İran ve Türk Cumhuriyetlerine ihracatlarımızı gerçekleştirmekteyiz.
 
Üç el bayiliği almak için :






ÜÇ-EL Paz. Dağ. Org. San. Ve Tic. LTD. ŞTİ.
İstanbul Karayolu 7. Km Veziroğlu Köyü girişi / Manisa
Tel : 0236 286 71 75 & Fax : 0236 286 71 28
E-Mail : info@ucel.com.tr
Bayilik ile ilgili soruları sorabileceğiniz yetkili adres : http://www.ucel.com.tr/hakkimizda.asp?inf=3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets