29 Haziran 2012 Cuma

Saray Halı Bayiliği



Saray Halı tüm faaliyet alanlarında uygun ve başarılı süreçler uygulamakta ve kalitesini sürekli genişletmektedir.
Başarılarla kanıtlanmış çalışmalar içerisinde TSE tarafından patent verilen ve faydalı model olarak tescil edilen Kaymaz Halı frize, TÜBİTAK tarafından desteklenen Otomatik Pozisyonlamalı Ekstrafor Dikme Sistemi - Opedis, Türkiye’nin en büyük araştırma kuruluşunun yaptığı en iyi ve bilinen marka sıralamasında ilk altı içinde yer almamız ve buna benzer kazandığımız sayısız ödül ve başarılar bulunuyor.
Saray Halı nın izlediği kalite stratejisinde ; makine halısında teknolojik olarak inovasyon içeren yeni ürünleri, pazar şartları ve müşteri isteklerini göz önüne alarak en kısa zamanda tüketicilere sunmaya çalışmak olmuştur. Bunun yanı sıra firma içinde gerçekleştirilen her türlü tasarım, üretim ve arge süreçlerinin organizasyonu ve yönetiminde de inovasyon içeren yöntemlerin kullanılması özendirilmektedir. Bu yöntemlerin kalıcılığını ve firma kültürü haline gelmesini sağlamak amacıyla en alt düzeyden en üst düzeye kadar çalışanın katıldığı eğitimler gerçekleştirilmektedir.

Saray Halı 2007 yılından beri uygulamakta olduğu 6 sigma 6S ve Toplam Verimli Bakım sistemlerini uygulama suretiyle kendisini sürekli yenileyerek değişen rekabet koşulları ve müşteri isteklerine en verimli şekilde uyum sağlamaktadır.

Sektöründe ilk ISO 2000 Belgesi, Tüketici Ödülü, kalite ödülleri, yılın işçi ve işveren ödülleri, 1000’den fazla Endüstriyel Tasarım Tescili, 40’ın üzerinde marka tescili, üretim, pazarlama ve satış ağında online iletişim, Web sayfası, ücretsiz tüketici danışma hatları uygulamaları Saray Halı’nın kalite anlayışını, inovasyon gücünü ve modern bakış açısını kesin olarak kanıtlamaktadır.


Saray halı bayiliği almak için :




GENEL MERKEZ
Atatürk Mah. Vedat Günyol Cad. No:13 34750 Ataşehir

Tel : +90 (216) 57310 50
Fax: +90 (216) 572 94 42
Email: info@sarayhali.com.tr
SARAY HALI A.Ş FABRİKA
Necati Kurmel Bulvarı No:53 38401 DEVELİ / KAYSERİ

Tel : +90 (352) 621 71 00fabrika@sarayhali.com.tr

Bayilik ile ilgili sorularınız için : http://www.sarayhali.com.tr/contactform.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets