28 Haziran 2012 Perşembe

Teknosa Bayiliği


Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji ürünlerini en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir teknoloji perakende zinciridir.

2000 yılında 5 mağaza ile faaliyete başlayan Teknosa, bugün Türkiye’nin 73 ilinde 270’in üzerinde mağazasıyla hizmet vermektedir. Teknosa, on iki yılda istikrarlı bir şekilde büyümüş; yaygınlığı, hizmet kalitesi, güvenilirliği, hızı ve ürün çeşitliliği sayesinde Türkiye’nin en yaygın teknoloji perakendecisi konumuna ulaşmıştır. 163 kişilik bir ekiple faaliyete başlayan Teknosa bugün, konusunda uzman 3000'in üzerinde çalışanıyla hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini artırmaya devam etmektedir.

Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa, yüzlerce uluslararası markanın binlerce teknoloji ürününü tüketicileriyle buluşturmaktadır. “Herkes için teknoloji” felsefesini benimseyen Teknosa, yaygın mağaza ağı ile elektronik araçlardan iletişim araçlarına, kişisel bakımdan ev ürünlerine kadar her türlü teknoloji ürününü müşterilerine sunmaktadır. Teknosa, 128.000 metrekarenin üzerindeki toplam satış alanı ve geniş ürün yelpazesi ile farklı ve keyifli bir alışveriş ortamı yaratmaktadır.

Teknosa standart mağaza anlayışının dışına çıkarak yeni mağaza konseptleri ile de tüketicileriyle buluşmaktadır. Eşsiz tasarımları ve dünyaca ünlü seçkin markalara ait ürün gamları ile geleceğin teknoloji mağazaları olan Kanyon, Akmerkez ve İstinye Park konsept mağazaları dışında, büyük metrekareli Teknosa Extra ve Exxtra mağazaları da Teknosa’nın yenilikçi anlayışını yansıtmaktadır.

Teknosa, ISO9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO27001:2005 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002:2004 Müşteri Şikayetleri Yönetimi Sistemi belgelerine sahip Türkiye’deki tek teknoloji perakendecisidir.

Teknosa, müşterilerinin teknoloji ürünlerindeki ihtiyacını her an karşılamak amacıyla iki farklı kanal ile de hizmet vermektedir. 444 55 99 Teknosa Asist ve geniş ürün yelpazesine sahip www.teknosa.com İnternet mağazası, 7 gün 24 saat Teknosa müşterilerinin hizmetindedir.

Teknosa, insanların kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunmak ve teknoloji konusunda daha bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla; eğitim, bilim, sanat ve teknoloji alanında gerçekleştirilen birçok projeyi desteklemektedir. Teknosa, Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda Milli Takım Teknoloji Tedarikçisi’dir. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirdiği Zamana Direnen Eserler projesiyle, Nadir Eserler Kütüphanesi’ndeki eserlerin dijital ortama aktarılması için teknoloji desteği sağlamaktadır. Teknosa “Kadın için Teknoloji” sosyal sorumluluk projesiyle, Türkiye’nin çeşitli illerinde ve Trabzon Gençlik ve İletişim Merkezi, İstanbul Şişli Cevahir Teknosa Exxtra mağazası ve Adana'da yer alan eğitim sınıflarında kadınlara sürekli ücretsiz bilgisayar kursu vererek kadınları teknolojiyle yakınlaştırmayı hedeflemektedir.

Teknosa, Türkiye’nin ilk ve en yaygın teknoloji perakendecisi olmanın getirdiği sorumluluk ve bilimsel perakendecilik ilkesiyle nitelikli işgücü yetiştirmeye önem veriyor. Hem teknoloji perakendeciliği alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitmek hem de hızla artan nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak amacıyla Ekim 2005’te Teknosa Akademi kuruldu. Teknosa bünyesinde çalışan tüm personel Teknosa Akademi’de çeşitli eğitim programlarıyla niteliklerini artırabiliyor.

Geleceğin teknoloji perakendecilerinin yetiştirildiği Teknosa Akademi’de; çalışanlara perakende sektöründeki yeniliklerin aktarılması ve kişilerin yetkinliklerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Eğitimler kapsamında katılımcılara yönetim, mesleki ve kişisel gelişim konularında destek verilmektedir. Sektöründe Türkiye'nin ilk eğitim kurumu olan Teknosa Akademi kurulduğu günden bu yana 9000'in üzerinde mezun vermiştir.

Türkiye’de teknoloji perakendeciliği sektöründe çevreye yönelik en kapsamlı çalışmalara imza atan Teknosa, elektronik atık toplama, yüzde 100 doğaya dönüşümlü çevre dostu poşet kullanımı, enerji verimliliği konularında yaptığı çalışmalar ile sektörüne örnek teşkil etmektedir.

Teknosa bayiliği almak için bilgi alabileceğinz adresler :

Telefon : 444 55 99

Tüm teknosa mağazaları : http://teknosa2.maptriks.com/Frame02.aspx#

Teknosa ile iletişim için detaylı adres : http://www.teknosa.com/KurumsalSayfalar/Turkce/Iletisim.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets