28 Haziran 2012 Perşembe

Arçelik Bayiliği Almak




Arçelik' in Tarihçesi:

1955 : Şirket Sütlüce'de kuruldu.
1959 : Türkiye'nin ilk çamaşır makinesi üretildi.
1960 : Türkiye'nin ilk buzdolabı üretildi.
1968 : Üretim tesisi Çayırova'ya taşındı.
1975 : Eskişehir Buzdolabı İşletmesi üretime başladı.
1977 : Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. ile birlikte Ardem, Pişirici ve Isıtıcı Cihazlar Şirketi kuruldu.Eskişehir Kompresör İşletmesi üretime başladı.
1979 : İzmir Elektrikli Süpürge İşletmesi açıldı.
1991 : Ar-Ge Merkezi kuruldu. Tüketici Danışma Servisi kuruldu.
1993 : Ankara Bulaşık Makinesi İşletmesi üretime başladı.
1996 : Çayırova Klima İşletmesi açıldı.
1997 : Arçelik A.Ş., Ulusal Kalite Büyük Ödülü'nü aldı.
1998 : Üç yıl garanti uygulaması başladı. Altı Sigma Metodolojisi uygulama kararı alındı.
1999 : Ardem Pişirici ve Isıtıcı Cihazlar San. A.Ş.'yi bünyesine kattı.Arçelik A.Ş., Türk Elektrik Endüstrisi A.Ş., Atılım A.Ş. ve Gelişim A.Ş. tek tüzel kişilik olarak birleşti.
2000 : Arçelik A.Ş., Avrupa Kalite Başarı Ödülü'nü (EFQM) aldı.Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. üretime başladı.
2001 : Beko Ticaret tarafından yürütülen Beko markalı ürünlerin yurtiçinde pazarlanması ve satışı faaliyeti Arçelik A.Ş. tarafından yürütülmeye başlandı. Verimlilik artışı sağlamak amacıyla, İzmir Elektrikli Süpürge ve Topkapı Motor-Pompa İşletmeleri birleştirilerek Çerkezköy'deki yeni tesislerine taşındı.
2002 : Beko, İngiltere buzdolabı pazarında lider oldu. Dijital Yaşam Projesi, ilk kez Berlin Hometech Fuarı'nda tanıtıldı.
Arçelik A.Ş., Alman beyaz eşya şirketi Blomberg'i, Avusturya beyaz eşya şirketi Elektra Bregenz ve markaları Elektra Bregenz, Tirolia'yı satın aldı. İngiliz beyaz eşya markası Leisure ve Flavel'i bünyesine kattı.Romanya'daki beyaz eşya şirketi Arctic satın alındı.Yenilikçi ve dinamik yapıyı yansıtan yeni logo kamuoyuna tanıtıldı.
2003 : Akıllı ürünlerin satışı başladı. Arçelik A.Ş., Altı Sigma eğitimcilerinin eğitmen kitabına girdi. Financial Times'ın yayımladığı The Banker Dergisi tarafından 2003 yılında "Türkiye'nin En İyi Şirketi" seçildi.
2004 : Rusya'ya yatırım kararı alındı. Eskişehir Buzdolabı İşletmesi TPM Mükemmellik Ödülü'nü, Çayırova İşletmesi ise TPM Sürekli Mükemmellik Ödülü'nü aldı.
Beko bulaşık makineleri, İngiliz devlet kuruluşu Energy Saving Trust tarafından enerji verimliliği konusunda üstün performans sağlayan ürünler arasında gösterildi.
Blomberg CT 1300A model buzdolabı Energy+ Yarışması'nda Avrupa Enerji Komisyonu tarafından "en çok enerji tasarrufu sağlayan buzdolabı" seçildi.
Beko bulaşık makinesi, Almanya'nın en prestijli tüketici dergisi "Stiftung Warentest" tarafından Almanya pazarında satılan bulaşık makineleri arasında en iyi modellerden biri seçildi. Blomberg çamaşır makinesi Almanya'nın en büyük teknoloji yarışması olan Plus X'te tasarım ödülü aldı.
2005: Arçelik A.Ş.'nin 50. kuruluş yılı kutlandı. Rusya tesisinin temeli atıldı.
Romanya-Gaesti'deki fabrikada, ilk Arctic Chest Freezer üretim hattı devreye alındı.
Teknolojiye ve Ar-Ge'ye yaptığı yatırımlarla ürün yelpazesini sürekli zenginleştiren Arçelik A.Ş. bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin ilk yerli çamaşır kurutma makinesini üretti. İleri teknoloji ile Alman tasarımını birleştiren, çevre, tasarım, verimlilik ve teknoloji alanlarında çok sayıda ödül kazanan Blomberg markalı ürün gamı tamamlandı.
Mobilya sektöründe Arstil markası 80 mağazaya ulaştı, ilk bayi toplantısı gerçekleşti.
2006: Arçelik A.Ş., uluslararası alandaki ödül ve başarılarına bir yenisini daha ekleyerek,  Japonya'dan iki ödülle birlikte döndü. Ankara Bulaşık Makinesi İşletmesi ve Çerkezköy Elektrik Motorları İşletmesi TPM Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu. Kurutucu üretim tesisinin Tekirdağ Çerkezköy'e taşınması ve 25,6 milyon Euro ilave yatırım ile yıllık üretim kapasitesinin 800 bin adete yükseltilmesi kararı alındı.Türkiye'den Çin'e ilk defa bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi ihracatına başlandı.Sadece Beko ürünlerinin satışa sunulduğu "Beko Özel Mağazacılık" sistemi, başta Doğu Avrupa, Baltık Cumhuriyetleri ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri olmak üzere dış pazarlara taşındı. Arçelik A.Ş.'nin Ankara'daki işletmesinde üretilen 5 milyonuncu bulaşık makinesi Amerika Birleşik Devletleri'ne ihraç edildi. Eskişehir İşletmesi'nde, Türkiye'nin ilk gardırop tipi (Side by Side) buzdolabı üretim tesisi hizmete girdi. Dünyanın en hızlı bulaşık ve çamaşır makinesi tüketicilerin beğenisine sunuldu. Arçelik A.Ş., dünya markası Beko ile Türkiye Birinci Erkekler Basketbol Ligi sponsoru oldu. Arçelik A.Ş., Beko Elektronik A.Ş.'de sahip olduğu hisse oranını %22,36'dan %72,46'ya yükselterek, Şirket'in en büyük hissedarı oldu. Beko LLC, Rusya'da seri üretime başladı.

Arçelik Bayliği Almak İçin


Telefon : 444 0 888


Arçelik Bayiliği İçin Başvuru Adresi : http://www.arcelik.com.tr/yetkili-satici-basvuru-formu.html
Arçelik Yetkili Satıcıları :http://www.arcelik.com.tr/yetkili-saticilar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets