14 Eylül 2011 Çarşamba

Diasa Bayilik Veriyor Diasa Bayiliği

Dia Grup 7 ülkede, 2000’den fazla franchise mağazasıyla operasyon yapmaktadır. DIA’nın tüm dünyadaki büyüme stratejisinde Franchising, yerel marketlerin gelişmesine katkı yapan önemli bir sistemdir. 1989 yılında başlayan franchising çalışmaları, kişilere kendi işini kurma olanağı yaratırken diğer yandan da finansal ve ticari risklerden uzak, karlı bir yatırım haline gelmiştir. Türkiye’de kendi alanında franchising veren tek marka olan DiaSA, ilk franchise mağazalarını 2004 yılında açmaya başladı. Türkiye, 2009 yılı sonunda franchise mağaza sayısını 245’in üzerine çıkararak, İspanya’dan sonra en fazla franchise mağazasına sahip ülke konumuna yükseldi. DiaSA İzmir’den Muğla’ya, Afyon’dan Eskişehir’e, İstanbul’dan Kayseri’ye, Edirne’den Diyarbakır’a 28 şehirde franchise sistemini başarıyla sürdürmektedir

Türkiye’de DIA-Sabancı ortaklığının gücü sayesinde yaklaşık 327 franchise mağazası bulunan DiaSA hiç şüphesiz ki; DIA İspanya’nın bilgi birikimi ve DiaSA’daki uzman çalışanların desteğiyle ulaştığı bu başarısını katlayarak büyümeye devam edecektir.
Geliştirilmiş olan franchise formülü ile DiaSA, bayileriyle tüm deneyimini ve bilgi birikimini paylaşarak, onları da bu başarısına ortak edecektir.Kısacası, bir dünya markası ile yola çıkın, piyasadaki yerinizi alın.
Dia’nın Franchise’lara katkısı nedir?
DiaSA, franchisee adaylarının talepleri doğrultusunda ideal mağaza yerlerinin değerlendirilmesi ve temin edilmesinde destek olmaktadır. DiaSA’nın sağladığı tüm avantajlara ve yarattığı fırsatlara karşılık olarak franchisee’den tek beklentisi en iyi kalite ve en ucuz fiyat taahhütünü koruyarak müşteri memnuniyetini sağlamasıdır. DiaSA’nın uzman satınalmacıları sayesinde sürekli geliştirilen DIA Markalı ürünler ve pazarın yarattığı talep doğrultusunda yenilenen ürün yelpazesi en uygun fiyatlarla tüketiciye sunulur. Böylece franchisee, detaylarla uğraşmaz ve sadece mağaza işletmesine yoğunlaşır. Ayrıca kendi uzmanlık alanına göre mağazaya ekstra meyve-sebze, açık şarküteri veya et bölümü eklemekte özgürdür. Ayrıca her türlü mağaza içi reklamı, malzemeyi DiaSA tedarik eder, personel seçimi ve eğitimi konularında destek verir. Bunlara ek olarak franchisee nakliye için de bir bedel ödemez. Lojistik desteği de yine DiaSA tarafından sağlanır.

Diasa Bayiliği Almak İçin : 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets