9 Ağustos 2013 Cuma

Tozlu Giyim Bayiliği Açmak ve Tozlu Giyim Bayilik Koşulları



Eğer sizde bir Tozlu Giyim Bayiliği Açmak istiyorsanız ve bir Tozlu Giyim Bayisi olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.Eminiz ki Tozlu Giyim Bayilik Koşullarını ve Tozlu Giyim Bayilik Şartları nımerak ediyorsunuz.Doğru adrestesiniz lüffen yazımızı sonuna kadar okuyun

Tozlu Giyim Hakkında

Tozlu , 2001 yılından bu yana sürekli gelişerek bayan giyim sektöründe geniş bir bilgi birikimine sahip , işini bilen,eğitimli,deneyimli ,birikimli insan kaynağı ile yoluna devam etmektedir.
Amacımız “TOZLU”yu alanında güçlü ve lider bir marka haline getirmektir. Markalaşma çalışmalarımızda halka açık yapımızı , müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı ve kaliteyi en uygun fiyatta sunmayı en önemli hizmetlerimizden biri olarak görüyoruz.
Samsun,Ordu,Giresun,Amasya ,Çorum ,Tokat ili ve ilçelerinde toplam 31 adet şubemiz bulunmaktadır.Mağazalarımız ,bulunduğu yerlerdeki tüm farklı markalar arasında ciro bazında ilk 3 ün içindedir.
Ocak 2012 ‘de İnternet Mağazacılığına start veren TOZLU, kısa zamanda ciddi başarılara imza atarak ulusal bazdaki çıkışını da tahminlerinin çok üzerine taşımayı başarmıştır .


Tozlu Giyim Bayiliği Almak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki formu doldurmak olacaktır.

10 yorum:

  1. Yayımlamakta olduğunuz sözde bayilik başvuru formu ile alakalı sayfanın yayımdan kaldırılmasını, kaldırılmaması akabinde ihtarname düzenlenerek yasal merciilere başvuru yapacağımızı ihtaren beyan ederiz.

    Saygılarımızla,

    tozlu.com adına;

    İç Denetmen Ahmet ŞENÇİFT
    a.sencift@tozlu.com

    532 502 30 38

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuzlu balıkesir'merkez de bayi olmak istiyorum

      Sil
  2. bunun için bilgi alabileceğiniz bir yer varmı

    YanıtlaSil
  3. bunun için bilgi alabileceğiniz bir yer varmı

    YanıtlaSil
  4. TOZLU GİYİM BAYİLİĞİ ALMAK İSTİYORUZ.NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.ERTUĞRUL ÖZTÜRK 05558912180 KARS

    YanıtlaSil
  5. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    YanıtlaSil
  6. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçin: 1 (515) 293-5520

    YanıtlaSil
  7. İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com
    whatsapp: +1 (847) 453 9904

    YanıtlaSil
  8. 120 m2 isyerim var dekorasyon yaptirip giyim magazasi acmak istiyorum bayilik icin tutar nedir kosullar nedir bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  9. Bilgi alabilirmiyim şartlar nedir

    YanıtlaSil

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets