8 Ağustos 2013 Perşembe

Anadolu Sigorta Bayiliği Açmak ve Anadolu Sigorta Bayisi Olmak


Anadolu Sigorta Bayiliği(Acentesi) Açmak ve Bir Andolu Sigorta Bayisi olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.Aşağıdaki Bilgilgiler Anadolu Sigorta Acentesi açmak için işinize yarayacaktır
Anadolu Sigorta Bayiliği Tarihçe
1925 Şirketimiz 1 Nisan'da Ulu Önder Atatürk'ün girişimiyle, ilk ulusal bankamız olan Türkiye İş Bankası'nın öncülüğünde kuruldu.
1975 Cumhuriyet dönemi ile birlikte milli sigortacılığın önderliğini yüklenen Anadolu Sigorta, 50. kuruluş yılını kutladı.
1983 Türkiye'de paket sigorta sistemini başlatan, 17 ayrı güvenceyi bir arada sağlayan Mavi Sigorta poliçelerini ilk kez satışa sundu.
1984 Kamuoyu ve sektörde büyük yankılar uyandıran, bu tarihe kadar Türkiye koşullarına uygulanmış en kapsamlı hayat poliçesi olan "Geleceğin Sigortası"nı uygulamaya koydu.
1986 Türkiye Sigortacılığında yeni bir branş olan "Elektronik Cihaz Sigortası" ilk defa Şirketimiz bünyesinde başlatıldı.
1987 Zirai sigorta branşında faaliyete başladı.
1991 Hayat branşı yasa gereği kurulan Anadolu Hayat Sigorta Şirketi'ne devredildi.
1993 Azerbaycan'da kurulan ve faaliyete geçen Günay Anadolu Sigorta'ya idari ve teknik destek veren Anadolu Sigorta yurtdışında şirket kuran ilk Türk Sigorta kuruluşu oldu.
1996 Ülkemizde ilk kez uygulanan Hukuksal Koruma Sigortası alanında poliçe üretildi.
1997 Bilişim olanaklarından en üst düzeyde yararlanmayı amaçlayan "Yeniden Yapılanma Projesi"ni uygulamaya koydu. Bütün servislerini, acentelerini on-line ve real time sistemiyle bilgi işlem ağına katarak hizmetlerini daha etkin ve verimli hale getirdi.
1999 17 Ağustos'ta yaşanan deprem felaketinin ardından sigortalılarına en kısa sürede ve en geniş boyutta hizmet verebilmek için çalışanları, bölge müdürlükleri ve acenteleriyle olağanüstü bir çalışma sürecine girerek 24 saat aralıksız hizmet verdi.
2001 50 yılı aşan bir süredir hizmetlerini sürdürdüğü Karaköy binasından Türkiye İş Bankası iştirakleriyle bir arada bulunacağı İş Kulelerine taşındı.
2002 Maksimum Hizmet Sigortacılığı anlayışı ile yepyeni bir dönem başlattı. Kuruluşundan bugüne sahip olduğu hizmet anlayışını tek bir başlık altında sunarak sektörde yine bir ilke imza attı.
2004 "Ürün ve Hizmetlerinden genel olarak en fazla memnun olunan sigorta şirketi" seçilerek Active Academy Sigortacılıkta Bireysel Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü kazandı. Yasal düzenlemeler gereği sağlık branşını Anadolu Hayat Emeklilik'ten devralarak hizmet yelpazesini genişletti. Benimsediği kalite yönetim sisteminin uluslararası bir düzeyde uygulandığının kanıtı olan ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesini aldı.
2006 Art arda 5. yılda da prim üretiminde sektör liderliğini korudu ve Türk sigortacılığında tarihi bir sonuca imza atarak 1 milyar YTL'yi aşan prim üretimini gerçekleştirdi. 
2007 Son altı yıldır prim üretiminde kesintisiz sektör birincisi olan Anadolu Sigorta, 2007 yılında toplam prim üretiminde 1 milyar ABD Doları eşiğini geçen Türkiye'deki ilk sigorta şirketi oldu.

2008
 Tüm iş süreçlerinin gözden geçirilip yenilendiği C2C Değişim Programını başlattı. Sürdürülebilir büyüme stratejisi ile kârlılığını artırırken, üstün hizmet kalitesi ile arka arkaya 5. kez Active Academy Sigortacılıkta Bireysel Müşteri Memnuniyeti ödülünü aldı.
2010 Kuruluşunun 85. yılını kutladı. C2C projesi kapsamında planlanan ilk değişiklikler hayata geçirilmeye başlandı. Yeni sosyal sorumluluk projesi” Bir Usta Bin Usta”’yı başlatarak, Anadolu’da unutulmaya yüz tutmuş eski mesleklerin yeniden canlandırılmasına katkıda bulundu.

2012 Sosyal sorumluluk projesi ve faaliyet raporlarıyla 4 adet uluslararası ödülün sahibi oldu.  

Acentelik Başvuruları
Acentelik başvurularınız için Bölge Müdürlüklerimizle iletişime geçebilirsiniz.

ANADOLU SİGORTA ACENTELERİNDE ARANAN NİTELİKLER

Anadolu Sigorta, acenteleri ile "Tam Yetkili" olarak sözleşme yapmaktadır.
Tam Yetkili Acente, sözleşme yapma ve prim tahsil etme yetkisine sahip gerçek veya tüzel kişi acentelerdir.
Sigorta acenteliği gerçek veya tüzel kişilerce yapılır. Sigorta acenteliği yapmak isteyenlerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince tutulan Levhaya yazılı olması gerekir.

Levhaya kayıt için aşağıdaki şartlar aranmaktadır:

1 - Acentelik faaliyetinde bulunacak gerçek kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır:
  1. Türkiye’de yerleşik olması,
  2. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olması,
  3. Taksirli suçlar hariç olmak üzere affa uğramış olsalar dahi süreli hapis veya sigortacılık mevzuatına aykırı hareketlerinden dolayı hapis veya birden fazla adlî para cezasına mahkûm edilmemiş yahut cezası ne olursa olsun basit ve nitelikli zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, görevi kötüye kullanma gibi yüz kızartıcı suçlar ile kaçakçılık suçları, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, Devlet sırlarını açığa vurma veya vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı hüküm giymemiş olması,
  4. İflas etmemiş ve konkordato ilan etmemiş olması,
  5. Teknik personel vasıflarını taşıması,
  6. Asgari malvarlığı (25.000 YTL) şartını yerine getirmiş olması,
  7. Fiziksel, teknik ve idari altyapı ile insan kaynakları bakımından yeterli olması,
2 - Acentelik faaliyetinde bulunacak tüzel kişilerde aşağıdaki nitelikler aranır:
  1. Merkezlerinin Türkiye’de bulunması,
  2. İflas etmemiş ve konkordato ilan etmemiş olması,
  3. Asgari sermaye (25.000 YTL) şartının yerine getirilmiş olması,
  4. Fiziksel, teknik ve idari altyapı ile insan kaynakları bakımından yeterli olması.
3 - Acentelik faaliyetinde bulunacak tüzel kişilerin yetkililerinde, gerçek kişi ortaklarında ve tüzel kişi ortaklarının yetkililerinde aşağıdaki nitelikler aranır:
  1. Taksirli suçlar hariç olmak üzere affa uğramış olsalar dahi süreli hapis veya sigortacılık mevzuatına aykırı hareketlerinden dolayı hapis veya birden fazla adlî para cezasına mahkûm edilmemiş yahut cezası ne olursa olsun basit ve nitelikli zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, görevi kötüye kullanma gibi yüz kızartıcı suçlar ile kaçakçılık suçları, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, Devlet sırlarını açığa vurma veya vergi kaçakçılığı suçlarından dolayı hüküm giymemiş olması,
  2. İflas etmemiş ve konkordato ilan etmemiş olması,
4 - Acentelik faaliyetinde bulunacak tüzel kişilerin tüzel kişi ortaklarında iflas etmemiş ve konkordato ilan etmemiş olması şartı aranır.
5 - Sözleşme yapma veya prim tahsil etme yetkilerine sahip gerçek kişi acenteler ile tüzel kişiliği haiz acentenin müdürünün veya bu unvanı taşımasa bile fiilen bu görevi yerine getiren kişilerin;
* en az dört yıllık yükseköğretim kurumlarından mezun olması veya,
* en az iki yıllık aktüerya, pazarlama, risk yönetimi ve sigortacılık ile ilgili yüksek okullardan mezun olması ve iki yıllık mesleki deneyimi kazanmış olması gerekir.
Şartlara uygun acente adayları yukarıda belirtilen başvuru bölümünden şirketimize ulaşabilirler.
Anadolu Sigorta İle İlgili Terimler :
-Anadolu Sigorta Bayiliği Açmak
-Anadolu Sigorta Açmak
-Anadolu Sigorta Acentesi Açmak
-Anadolu Sigorta Acentesi Almak
-Anadolu Sİgorta Bayiliği Almak

24 yorum:

  1. 10.000 TL Sermaye ile sigorta acenteliği şubeliği açabilirsiniz ve kendi işinize sahip olabilir karıyer yapabılırsınız…
    Konu ile ilgili detaylı bilgi için bizi aramanız yeterlidir…

    TAMER ERDEM
    SİGORTA
    ARA.HİZM.LTD.ŞTİ.
    Genel Müdürlük
    Hürriyet Mah.267.Sok.No:16
    (Kuveyt Türk Bankası Sok.)
    0212 618 48 80

    YanıtlaSil
  2. kardeş beni arrasanız veya caldırınız ben malatyadan mehmet topal 05388464730

    YanıtlaSil
  3. universite mezunu olmak sartmi ticaret lisesi mezunlari acamazmi

    YanıtlaSil
  4. Sigorta sektöründe güçlü bir acentenin şube ağına katılmak için http://timurlarsigorta.com/sigorta-sube-basvuru/ adresindeki formu doldurup bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. İsmim Yılmaz Hatice, Irrua Uzman Hastanesi'ne böbreğimi almamda bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek istiyorum, reklamlarını internet üzerinden gördüm ve çoğu doktorun internette yaptığı gibi sahte olduğunu düşündüm. Onlarla iletişim kurmak ve her şey iyi biter. Böbrek satışlarım için 400.000 dolarlık bir teklif aldım ve bahane ve gecikme olmadan tüm parayı ödedim. Böbrek nakli için Amerika'ya geldiğimde böbrek ihtiyacı olan çok sayıda hastaya sahip olduklarından ve böbreklerine ilgi duyacağından emin olduğum için, böbreklerini hemen bu hastaneyle temasa geçmek istemenizi istiyorum. Onlarla iletişime geçtiğimi ve aşağıda belirtilen bilgileri verdiğinizi söyleyin.

    WhatsApp: +15184181390
    E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba beyefendi / hanımefendi,
    İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

    Email: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 (518) 5465079

    YanıtlaSil
  9. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
    Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  12. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  14. Sigorta Acente açmak istiyorum sigortacılık mezunuyum nasıl Bi yol izleyebilirim

    YanıtlaSil
  15. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Finansal yardım için e-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  16. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  17. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904

    YanıtlaSil
  18. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  19. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    YanıtlaSil
  20. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  21. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil
  22. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  23. Hepsi, Gıda süpermarket işimi farklı yerlerde kurmam için 1.000.000,00 USD tutarında bir kredi sağlamama yardımcı olan Elegant kredi firmasına teşekkürler. Son dört yıldır mali yardım arıyorum. Ama şimdi, kredi memuru Bay Russ Harry'nin tüm yardımı ile tamamen stresliyim. Bu nedenle, işini geliştirmek için fon arayan herkese yardım için bu büyük firma ile iletişime geçmesini tavsiye edeceğim ve bu gerçek ve test edilmiştir. Ona E-posta --Elegantloanfirm@Hotmail.com- veya Whats-app +393511617486 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets