27 Ağustos 2013 Salı

Domain Bayiliği Almak Domain Satışı Yapmak

Eğer siz de bir domain bayiliği almak ve domain satmak istiyorsanız doğru adrestesiniz tek yapmanız gereken domain bayiliği ile ilgili bu yazımızı okumak olacaktır.

ResellerClub domain bayiliğinde öncüdür diyebiliriz.Türkiyede domain bayiliği veren firmaların pek çoğu bu firmanın aracılarıdır.

Genel Bakış

1998 yılında kurulan ResellerClub, dünyanın her yerinden Web Barındırma merkezlerine, Web Tasarımcılarına, Teknoloji Danışmanlarına ve Alan Adı Satış Ortaklarına eksiksiz bir Webde Bulunurluk ürünleri ve hizmetleri yelpazesi sunmaktadır.
Kullananların webde bulunurluk ürün ve hizmetleri satan çok yönlü bir sanal mağaza olmalarını mümkün kılan eksiksiz bir ürün ve hizmetlerinde sektör lideriyiz.
Ürün süitimiz Alan Adı Tescili, Web ve E-Posta Barındırma, SSL Sertifikaları ve Web Sitesi Tasarımı içermektedir, bu da Satış Ortaklarımızın Webde Bulunurluk pazarının tamamına hitap etmesini mümkün kılmaktadır.

Güvenilirliğimizin kanıtı

  • Mevcut Satış Ortağı Sayısı:100.000'den fazla
  • Hizmet Verilen Ülke Sayısı:230'dan fazla
  • Hizmet Verilen Alan Adı Sayısı:5 milyondan fazla
  • Takım Gücü:100+

Uluslararası Programlar

ResellerClub, 9 yerel program vasıtasıyla dünyada yerel para birimi ve pazarlama fonksiyonellikleri sağlayan tek Web Hizmeti Satış Ortaklığıdır ve buna daha birçoğu eklenecektir!

Vizyon

ResellerClub, yenilikçi ürünler ve mükemmel desteğin bir birleşimiyle piyasadaki EN İYİ Satış Ortaklığı programını sunmaya çalışarak Satış Ortaklarını güçlendirmektedir. Uzun araştırma geçmişimizle, enerjimizi Satış Ortaklarımıza uzun vadeli yararlar sağlayacak en son teknoloji ürünü sistemler ve arayüzler geliştirmeye harcıyoruz.
Büyük düşünme ve en iyisini sunma yeteneğimizle gurur duyuyoruz. Yıllar boyunca Satış Ortaklarımızın kârlarını artıran yeni ve yenilikçi çözümler sunarak Satış Ortaklığı işinde hep önde olduk.

Hemen başlamak isterseniz aşağıdaki resime tıklayarak ilgili siteye gidip kayıt olabilirsiniz

1 yorum:

  1. Domain Name Api Icann Acredited Registrar olan Atak Domain Hosting Ltd. şirketi tarafından kurulmuş olan İnternetin en popüler alan adlarını indirimli fiyatlarla bayilerine – müşterilerine ulaştıran domain satış sitesidir.

    Domain Name Api üzerinde üyelik açan her üye bayi olarak hesap edilmektedir. Domain fiyatları üç farklı bayilik sınıfına göre değişmektedir.

    Domain Name Api Bayi Sınıfları

    Fiyat merkezli üç farklı bayilik tipi mevcuttur - Reseller, Premium, Platinum
    Sistem üzerinden 100 üzeri tescilde otomatik olarak Premium bayi statüsüne geçersiniz.
    Sistem üzerinden 1000 üzeri tescilde otomatik olarak Platinum bayi statüsüne geçersiniz.
    Bayilik sınıfları arasında domain tescil adetleri dışında geçiş mümkün değildir.

    Domain Name api bayilik programında .net domain api, Süper Site, WHMCS, Vip Domain Hosting Site olmak üzere dört farklı bayilik modülü mevcuttur. Vip Domain Hosting Site bayilik modülü Domain Pazarlamada Kanıtlanmış En İyisi olup size özel site ve sistem kurulumu yapılmaktadır. Bayilik modüllerimizden Süper site ve Whmcs alt yapıları test aşamasında olup 2015 sonu itibariyle devreye alınacaktır.


    Domain Name Api farklı bayilik çözümleri ile çözüm ortaklarına % 100 kontrol ve esneklik sağlayarak ürün ve hizmetlerini sürekli geliştirmektedir. Profesyonel destek hizmetleri ve inovatif servisleri ile Domain Name Api bayilerinin rekabet gücünü arttırmaya devam edecektir.


    Domain Name Api bayiliği hakkında detaylı bilgi ve toplu domain transferleri için satış bölümümüzle sales@domainnameapi.com - satis@domainnameapi.com E-Posta adresinden iletişim kurabilirsiniz.

    YanıtlaSil

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets