28 Nisan 2021 Çarşamba

2021 Papa John's Pizza Bayiliği Almak





Papa John's bayiliği almak için gerekli tüm koşular ve yapılması gerekenler aşağıda anlatılmıştır. 2021 Yılında Papa John's bayiliği almak ile ilgili gerekli bilgiler aşağıdadır.
  Papa Johns Pizza İle İlgili Genel Bilgilendirme
Papa John's Pizza, 1984 yılında Amerika'nın İndiana Eyaletinde daha iyi pizza yapabilmek amacı ile kurulan, toplam 50'i aşkın ülkede 5.200'den fazla şubesi ile hizmet veren Dünya'nın en hızlı büyüyen pizza zinciridir. Tüm dünyada uluslararası bazda tanınmış bir marka olmasının yanı sıra Amerika'da son 14 yıldır Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nün tek sahibidir.Bu başarının sırrı, kurulduğu ilk günden itibaren “en taze hamur ve yüksek kaliteli malzeme” ilkesini benimsemesidir. Papa John's Pizza 2008 yılında, Türkiye pazarına girerek kısa bir sürede İstanbul'daki şube sayısını 42'ye, Türkiye genelinde 65 şubeye ulaştırdı. Kalite ve lezzet olarak ön plana çıkan Papa John's Pizza, kendi sektöründe en çok tercih edilen ve talep gören markalardan biri konumuna geldi. Şube sayısını 2020 yılında 70'e çıkarmayı hedefleyen Papa John's Pizza, Türkiye pazarında büyümeyi planlıyor.


Papa Johns Pizza Bayilik Başvuru Koşulları  Nelerdir ?

Papa John's Pizza Restoran Franchise modeli ile karlı bir yatırım olanağı sunan Papa John's Pizza, girişimcilere çok uluslu bir şirketin güvencesiyle kazanç imkanı sunuyor. Papa John's Pizza, franchise olmak isteyenlere her türlü profesyonel danışmanlık hizmetini sunuyor. Papa John's Pizza franchise adaylarına anahtar teslim konsept, tek merkezden tedarik, eğitim, reklam ve tanıtım, İşletme konularında servis ve destek garantisi veriyor. Yatırım bedeli ise restoranın büyüklüğüne göre değişmektedir. Papa John’s Pizza franchise’ı olmak veya daha çok bilgi sahibi olmak için Franchise Başvuru Formunu doldurabilir veya franchise@pjgida.com.tr mail adresine bilgilerinizi iletebilirsiniz.

Papa Johns Pizza Bayiliği Almak için Ne Yapmalıyım ? 

Bayilik almak için aşağıdaki formu doldurmanız ve firmanın sizinle iletişime geçmesini beklemeniz gerekmektedir

https://www.papajohns.com.tr/franchise-basvuru-formu/






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2011 Mixx Blogger Template - Blogger Templates by BloggerReflex

Sponsored by: Trucks | SUV | Cheap Concert Tickets